Mega taborniki - CENA: 130 €

Imaš rad /rada naravo?  Si želiš postati tabornik potem se pridruži Pustolovcu Jaku, ki ti bo pokazal, kako postaviti bivak, si v naravi poiskati in ujeti ribo, pomagati prijatelju, ki se ponesreči. Če ti bo uspelo opraviti vse naloge, ki ti jih bo Pustolovec Jaka zadal, boš na koncu prejel diplomo. 
 

Mega športno / vodne igre- CENA: 130 €

Poletje je vroč letni čas, zato je primerno, da se igranju različnih športnih iger (elementarne, štafetne igre in poligoni …) priključijo tudi vodne igre kot so : vojna z vodnimi balončki, drsanje po vodnem »tobuganu« … Vodne igre ti ne bodo ponujale samo zabave, ampak tudi ohladitev v teh vročih poletnih dnevih. 
 

Soy Luna - CENA: 135 €

Poznaš najbolj priljubljeno serijo ta hip? Si želiš malo bolj pobliže spoznati Lunin svet?  Potem je ta rojstnodnevna zabava prav zate. Skupaj z animatorkami se boste naučili nekaj španskih besed, igrali kviz, kako dobro poznate Luno, izdelali obesek, ki ga nosi Luna okoli svojega vratu in zaplesali ob ritmu španske glasbe. 
 

Mega indijanci CENA: 135 €

Odpotovali bomo v skrivnostni svet Indijancev. Naučili se bomo indijanskega pozdrava ter se spremenili v Indijance. Ustvarili bomo perjanice, si z bojnimi barvami poslikali obraz. Izbrali si bomo indijanska imena, ob glasbi bobnov bomo priredili zabavo, se naučili indijanskega plesa, se igrali indijanske igre, klicali dež s posebnimi bobni.  HAWK!!!
 

Mega lov za zakladom CENA: 135 €

Gusarji si bodo najprej izdelali svoje gusarske kape in se nato odpravili na lov za zakladom. Na poti do zaklada pa male gusarje čaka veliko nalog, izzivov, ugank, na koncu pa otroke čaka sladko presenečenje.
 

Rojstni dan za otroke s posebnimi potrebami  (izbirate lahko med vsemi paketi) CENA: 150 €

 
 

KONTAKTNE INFORMACIJE

Mega Center d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
04 20 20 800
051 441 963
info@megacenter.si
  www.megacenter.si

 

Davčna št. SI74727958

 

 

 

 

Matična št.: 3728650000

 

Mega Center je zavezanec za DDV.

 

KJE NAS NAJDETE?