Inštruktorji, vaditelji skupinskih vadb

Eva Pretnar

Šport jo spremlja že celo življenje. Skupinske vadbe je začela obiskovati pri desetih letih in si želela, da bi tudi sama nekoč postala vaditeljica. Življenja si brez plesa in ritma sploh ne predstavlja. Danes lahko njeno pozitivno energijo, strast in ljubezen do skupinskih vadb začutite na njenih urah.

   

Špela Lazar

Profesorica športne vzgoje, vadbo poučuje že 20 let. Diplomirala iz predstavitve borilnih veščin v aerobiki. V mladih letih je trenirala ritmično gimastiko, jazz balet,... Veliko znanja si je pridobila na udeležbah kongresov in konvencij fitnesa in aerobike doma in v tujini. Inštruktorica aerobike (Fakulteta za šport, GZS, FZS ), Zumbe ter ZUMBA TONING in LMI inštruktorica: Bodypump, Bodybalance.

   

Simona Norčič

Inštruktorica aerobike, profesorica športne vgoje, diplomirala iz pilatesa za nosečnice. V srednji šoli je trenirala rokomet. S svojo energijo in karizmatično predstavo vas bo peljala v svet  Bodypumpa, stepa,..ter TRX-a

   

Katarina Lipar

Od kar pomni je "zaljubljena" v šport. Preizkusila se je v kar nekaj aktivnostih: smučanje, drsanje, gimnastika, ples, atletika… Vse to ji je pripomoglo pri iskanju same sebe. Bit, ritem, glasba in gibanje jo vodita že 16 let. Našla se je v vodenju skupinskih vadb. Deliti z ljudmi energijo, strast, veselje je največ, kar lahko stori sama zase in za druge. Je inštruktorica aerobike (FŠ, GZS) in LMI inštruktorica (Bodypump in Bodyjam, BodyCombat) ter inštruktorica Zumbe.

   

Sergej Vrhovec

Je fitnes inštruktor z licenco Fitnes zveze Slovenije in inštruktor TRX-a, ki goji posebno strast do fukcionalnih vadb. Sebi in svojim vadečim z največjim veseljem redno postavlja nove izzive. Na podlagi večletnih izkušenj in nenehnega iskanja novih znanj, je oblikoval lasten vadbeni koncept, katerega filozofija je: s premišljenim, zahtevnim in zanimivim treningom nad meje trenutnih zmogljivosti.

 

   

Bojana Beguš

Pleše že od malih nog; najprej samostojno, kasneje je imela svojo plesno skupino. Je vaditeljica skupinske vadbe  (FZS),Body Balance inštruktorica in pa Pilates coach- fitness mat inštruktor.

   

Neja Ažman

Šport ji predstavlja način življenja, sprostitev, veselje ter druženje. Zato da aktivnost ne bi postala monotona, se je gibanju odločila dodati še glasbo in to deliti z ostalimi. Vodenje skupinskih vadb ji tako prinaša vedno večji užitek. Vaditeljica skupinskih vadb in pilatesa (FZS), LMI inštruktorica (Bodyattack, Bodybalance, Bodypump).

   

Miha Ribarič

Z aerobiko se ukvarja že sedmo leto, predvsem zato ker neizmerno uživa v gibanju ob dobri glasbi in seveda da lahko svoje znanje in izkušnje deli z vadečimi. Odlikujeta ga energičnost, motiviranost in veliko pozitivne energije, ki jo prenaša na vadeče. Inštruktor aerobike in LMI inštruktor: RPM in Bodypump, Bodystep.

   

Kristina Žnidar

Edinstvena, drugačna in zabavna. Tako ona kot ZUMBA, ki jo uči. Včasih so bile sanje o tem, da postane inštruktorica tako oddaljene, danes pa si diplomirana novinarka brez tega ne zna predstavljati življenja. In v ZUMBI je našla vse, kar je od vadbe vedno pričakovala: glasbo, korake, gibe, ob vsem tem neverjetni ljudje in občutek pripadnosti. ZUMBA ustvari vzdušje prave zabave, kjer se samo prepustimo glasbi, ob tem pa, ne da bi se sploh zavedali, naredimo ogromno za svoje telo. Zumba je tako zabava - “zamaskirana vadba”, pri kateri sploh ne vemo, da vadimo! Zabavna, energična in vedno nasmejana inštruktorica ter vedno pozitivni ljudje pa so zagotovo razlog, da obiščete to vadbo!

 

Slađan Stojanov

Verjetno ste že slišali za najdaljšo besedo? To je elastika. Kaj pa za najbolj napeto vadbo, pri kateri vam družbo dela prav elastika? Povsem možno je, da bi se vaše telo odločilo za *Cx Worx*. V kolikor se med znojenjem rajši hitreje ukvarjate predvsem s svojimi nogami, se boste počutili kot prerojene ob zaključku *RPM *momentov. Ker gre v tretje rado, sem vam na voljo tudi v *Spinning* razredu, a brez obljub, da boste v ozadju tudi zaslišali Kylie Minogue in njeno plesno verzijo »spinning around«. Verjemite mi, da se s pedali pod nogami daleč pride, čeprav boste kolesarili na mestu. Na terenu Mega Centra sem dejaven že 8 let, pred tem pa sem se v športnem smislu za kratek čas sprehajal tudi po atletskih stezah. Udobni spomini me vežejo tudi na *Pilates*, a čas beži... Vendar pri vsaki vadbi na drugačen način.Ne pozabite, da sem široko nasmejan, nepopustljiv in energičen, a to nikakor ne pomeni, da kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

Ne. Zadnjih sedežev ni. Pred vami sem jaz, vsi vi pa v prvi vrsti, na poti do odličnega počutja.

   

Luka Šifrer

Nacionalni trener v sistemu LES MILLS™, inštruktor za programe BODY ATTACK™, CXWorx, BODY COMBAT™, BODY PUMP™, RPM™ in BODY STEP™.

Kot trener je prisoten na vseh izobraževanjih tako v Sloveniji kot v tujini. Vadbe pod njegovim vodstvom so energične, polne adrenalina in zabave. Seveda pa brez truda ne gre. Zato vas z veliko mero motivacije in strokovnim pristopom pripelje do rezultatov. Prepričajte se sami!

   

Elvira Erovič

Energična in vedno nasmejana inštruktorica skupinske vadbe, pilates inštruktorica, aqua aeobika inštruktor. Vadbe poucuje ze 10 let; za sabo ima veliko izobrazevanj v Sloveniji in tujini. Njena zadnja strast je vodenje Lesmills Body Pumpa in Body Combat-a. Na njenih urah boste poleg švicanja deležni tudi veliko smeha. Vabljeni

   

Maja Ilc

Če je ne ujamete zjutraj, ko bo z velikim nasmehom na obrazu v tekaških supergah švignila mimo vas, jo zagotovo zvečer v Mega Centru. Vaditeljica skupinskih vadb in Les Mills programov BodyAttack in BodyJam, sicer pa podiplomska študentka sociologije na Fakulteti za družbene vede.Vaša fantastična vodička na vadbah BodyAttack, BodyJam, Freestyler, TNZ, zlata leta in pilates.

   

Teja Fajfar

Navdušena športnica. Rada hodim v hribe, tečem, kolesarim, plavam, smučam na snegu in vodi. Sem inštruktorica smučanja, delam v pustolovskih parkih, po poklicu pa sem diplomirana inženirka gradbeništva. V gimnazijskih letih sem plesala, ko sem zaključila s plesom, sem začela obiskovati skupinske vadbe in se zaljubila v bodystep. Uživam v glasbi in delu z ljudmi.

   

Špela Jagodic

They call it dance, she call it life. Punca, ki pleše že od malih nog in je navdušena nad vsemi vrstami plesa. Sprva je trenirala hiphop, nekaj časa tudi jazz. Po 10 letih vestnega treniranja je hiphop opustila, vendar pa zelo hitro spoznala, da brez plesa v njenem življenju ne gre. Sedaj se lahko z njo družite na urah Hip-Hopa in ostalih zvrsti, kjer bo tudi vas popeljala v njen svet plesnih korakov.
 

   

Kristian Bitenc

Šport to je on. Odvisnik od treningov in športa, brez dvoma. V prostem času hitro pobegne na bele strmine, kjer dobi svojo dozo adrenalina in energije s katero vas popelje skozi uro Body Attack-a in Body Pump-a. Njegov moto na treningih je »go hard, or go harder«. Na njegovih treningih boste vsakič izzvali sebe in prestavljali meje nemogočega.

   

Jure Tarman

Mladost je norost. Z nekaj te norosti vas bo Jure z veseljem okužil na njegovih urah od katerih zagotovo ne boste odšli brez dihanja na ušesa, hkrati pa se počutili, kot da ste na vrhu sveta. S kombinacijo trdega treninga, dobre glasbe in vzdušja, vam ne bo prinesel rezultatov le na fizičnem nivoju, temveč tudi psihičnem, kar danes vsak potrebuje pri tako norem tempu življenja. Sam je sveže pečeni BODY COMBAT™ inštruktor, ki poleg hudih treningov obožuje vonj po bencinu, kar se včasih pozna tudi na državnem proračunu. Lepo vabljeni na njegovo uro po dozo norosti.

 

 

 

KONTAKTNE INFORMACIJE

Mega Center d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
04 20 20 800
051 441 963
info@megacenter.si
  www.megacenter.si

 

Davčna št. SI74727958

 

 

 

 

Matična št.: 3728650000

 

Mega Center je zavezanec za DDV.

 

KJE NAS NAJDETE?