MegaBox - dvorana za funkcionalni trening

V Mega Centru samo za vas pripravljamo otvoritev prostora za funkcionalne treninge pod imenom MegaBox. Prostor bo velik kar 260m2.
V njem boste lahko uporabljali vse od funkcionalnih naprav, kletk, kettlebellov, vadbenih rekvizitov, pripomočke za hitrost in agilnost, vrvi,...skratka vse kar potrebujete za kakovosten funkcionalni trening.
 
Uporaba ter vodeni treningi bodo vključeni v ceno letne / mesečne karte

 

Vodeni funkcionalni trening MEGA BOOTCAMP

Namen vadb je razviti glavne telesne karakteristike vsakega posameznika, torej moč, vzdržljivost, koordinacijo, mobilnost, obenem pa skozi proces izgubiti odvečne kilograme, učvrstiti telo in pridobiti mišično maso. Treningi so raznovrstni, zaradi česar vam pri vadbi nikoli nebo dolgčas saj boste konstantno spoznavali in se učili novih gibalnih vzorcev ter pilili že naučene.
 
 
Urnik vodenih funkcionalnih treningov vsak dan:
Dopoldne Popoldne
6.00-07.00 17.00-18.00
7.00-08.00 18.00-19.00
  19.00-20.00. 
 
 
 
Opis prostora in fotografije( kmalu)
 
          

Cena uporabe prostora ter vodenih treningov je všteta v ceno letne karte / mesečne:

 

KAJ JE MegaBootcamp:

 

 je vadbeni trend, ki temelji na nepredvidljivih kombinacijah funkcionalnih telesnih vaj. Le-te dopolnjuje z zdravim načinom življenja, prehranjevanja, razmišljanja in delovanja. Tudi v slovenskih telovadnicah srečujemo vedno več ljudi, katerih nenavadne kombinacije vaj in izjemen trud, ki ga vlagajo v svojo vadbo pritegnejo pozornost mimoidočih. Aktivira telo kot celoto in to skozi vse njegove energijske sisteme. Vsako vadbeno prakso, ki jo prepozna kot dobro, vključil vase, zato danes obsega širok spekter disciplin, kot so: atletika, gimnastika, powerlifting, olimpijsko dviganje uteži, veslanje, vadba s kettlebelli... 

 
Za razliko od vadbenih disciplin, ki izboljšujejo le eno ali nekatere domene telesne pripravljenosti,  omogoča napredek vsakega posameznika in posameznice v vseh desetih domenah. Te so: srčno-žilna in dihalna vzdržljivost, splošna vzdržljivost, hitrost, absolutna moč, delovna moč, gibčnost, koordinacija, agilnost, ravnotežje, natančnost gibov. Nudi metodologijo, ki zagotavlja napredovanje v vseh teh desetih parametrih. Preko tega ugodno vpliva na zdravje in počutje, zvišuje pozitivno motivacijo, obenem pa beleži občutno zmanjšanje števila poškodb v primerjavi z drugimi oblikami rekreacije. 
 
Iz izkušenj vemo, da je vadba za bolj kakovostno življenje. Naši rezultati so namreč življenjsko uporabni, otipljivi, k sreči pa tudi dosegljivi vsakemu med nami. 
 
V treningu šteje, da smo fit le toliko, kolikor je močan najšibkejši člen naše telesne pripravljenosti. Zato je potrebno sistematično delati na tem, da svoje šibke člene odpravljamo. Zaradi svojega Zolističnega razumevanja človeškega telesa, kot tudi vsestranskih pozitivnih učinkov na zdravje je  prilagodljiv vsakemu posamezniku ali posameznici, ne glede na predhodne telovadne izkušnje, starost, spol ali druge danosti. Ravno zaradi svoje splošne usmerjenosti lahko  postane izbrani "šport" rekreativcev, ali pa kondicijska podlaga športnikov, ki želijo biti boljši v svojih matičnih športih.  
 
Je lahko tudi življenjska filozofija, utemeljena na celostnem pogledu na človeka. Verjamemo, da se pravilen način gradnje našega telesno-duševnega ustroja začne pri okusni in kvalitetni hrani. Zagovarjamo takšno hrano, ki je naravno ter ekološko pridelana in ki ustreza temu, kar naše telo potrebuje. Verjamemo, da je vsak med nami edinstven in da ni možno predpisati univerzalno veljavnih receptov za pravilno prehrano. Resda menimo, da se je dobro izogibati prekomernim količinam škroba, uživanju rafiniranih sladkorjev, hidrogeniziranih maščob in vseh izdelkov, ki le-te vsebujejo. Ponujamo inkluzivno in vzpodbudno okolje za vadbo, dosežke in druženje. Ponašamo se z delom v majhnih skupinah, opremljamo vas z znanjem in razumevanjem tega, kar delamo. V vsakem trenutku smo zavezani kakovosti, uspehom in napredku vsake članice in člana. Vse našteto nas razlikuje od drugih, saj so naše vrednote zgrajene globoko na humanističnih in ekoloških temeljih. 
 
UČINKI MegaBootcamp:  
 
• krepitev mišične in kostne mase, 
• izguba odvečne telesne maščobe brez odrekanj, 
• izboljšana odpornost telesa na bolezni, manj poškodb, 
• izboljšani parametri zdravja, 
• kvalitetnejši spanec, 
• boljša in hitrejša regeneracija, 
• izboljšanje splošnega počutja, dvig samozavesti, 
• izboljšana vzdržljivost, koordinacija, gibčnost, mehanika gibanja, komunikacija med možgani in mišicami, telesna drža, moč ... 

Urnik vodenih funkcionalnih treningov vsak dan:

KONTAKTNE INFORMACIJE

KJE NAS NAJDETE?