EDINSTVENA STEP VADBA, KI ''VŽGE''

BODYSTEP predstavlja kardiovaskularni (srčno-žilni) trening, ki uporablja po višini nastavljiv step (stopnička). Z energičnim kardio treningom ob glasbi, se BODYSTEP predstavi kot intenzivna vadba, ki kombinira energične intervale s krepilnimi vajami. Vse to z namenom oblikovati in tonizirati celoten spodnji predel telesa ter potrošiti čim več maščobe.


Ob preprostih gibih in navdihujoči glasbi, BODYSTEP omogoča vsakemu posamezniku trening njemu primerne intenzivnosti, brez kakršnih koli miselnih naporov. Preprost, vendar učinkovit.

BODYSTEP zagotavlja visoko-energetsko, atletsko kardio ''bombo'', ki zagotavlja širok spekter pozitivnih učinkov, vključujoč mišično tonizacijo, visoko potrošnjo kalorij, ter oblikovanje spodnjega dela telesa. BODYSTEP je primeren tako za moške, kot za ženske, mlade in stare, vrhunske športnike ter začetnike. Vsake tri mesece Les Mills izda novo BODYSTEP vadbo, s svežo koreografijo in glasbo.

 

 

UČINKI BODYSTEP-a

BODYSTEP je enostavna, atletska vadba, ki bo oblikovala in učvrstila celoten spodnji predel telesa, ter pognala vaš sistem kurjenja maščobe v najvišjo prestavo.
Skupinsko vzdušje je naravnost sapo jemajoče. Glasba in energija sta zasvajajoči. Že res, da ste se najbrž udeležili step vadbe, toda to še ne pomeni, da ste doživeli BODYSTEP!


Z enostavnimi gibi in veličastnim mix-om pop glasbe, vam BODYSTEPomogoči trening z vam željeno intenzivnostjo, ne da bi se ob tem morali naučiti komplicirane koreografije. Učinkoviti in enostavni gibi vam pričarajo energično in atletsko obarvano kardiovaskularno bombo, dovolj enostavno za moške in ženske vseh starosti in nivojev treniranosti.


Kontrolo intenzivnosti izvajate preprosto s spreminjanjem višine stepa in obsegom vašega gibanja. Ta edinstvena vadba na stepih, doprinese mnogo pozitivnih učinkov, vključujoč mišično tonizacijo in oblikovanjespodnjega dela telesa, ter znatno potrošnjo kalorij.

KONTAKTNE INFORMACIJE

Mega Center d.o.o.
Savska cesta 34
4000 Kranj
04 20 20 800
051 441 963
info@megacenter.si
  www.megacenter.si

 

Davčna št. SI74727958

 

 

 

 

Matična št.: 3728650000

 

Mega Center je zavezanec za DDV.

 

KJE NAS NAJDETE?