MC Kranj
04 20 20 800 051 441 963 info@megacenter.si Facebook Savska cesta 34, 4000 Kranj
Prošport
04 23 10 240 031 362 629 info@prosport.si Facebook Jernejeva ulica 12, 4000 Kranj
Fitnes King
030 267 965 info@fitnesking.si Facebook Cesta Staneta Žagarja 71, 4000 Kranj

Kranj: 051 441 963 | Prošport: 031 362 629 | Fitnes King030 267 965

Prostor za funkcionalni trening - MegaBox

h5

V Mega Centru Kranj samo za vas prostor za funkcionalne treninge pod imenom MegaBox. Prostor je velik kar 260m2.

V njem lahko uporabljate vse od funkcionalnih naprav, kletk, kettlebellov, vadbenih rekvizitov, pripomočke za hitrost in agilnost, vrvi,…skratka vse kar potrebujete za kakovosten funkcionalni trening.

Uporaba ter vodeni treningi so vključeni v ceno letne / mesečne karte!!!

 

Vodeni funkcionalni treningi

Namen vadb je razviti glavne telesne karakteristike vsakega posameznika, torej moč, vzdržljivost, koordinacijo, mobilnost, obenem pa skozi proces izgubiti odvečne kilograme, učvrstiti telo in pridobiti mišično maso. Treningi so raznovrstni, zaradi česar vam pri vadbi nikoli nebo dolgčas saj boste konstantno spoznavali in se učili novih gibalnih vzorcev ter pilili že naučene.

Izbirate lahko med

Mega Bootcamp

Mega Bootcamp je vadba primerna za vse začetnike ter rekreativce, ki bi se želeli bolje spoznati s funkcionalnim načinom treninga. Gre za interaktiven način vadbe, kjer so naši glavni pripomočki za vadbo lastna teža, elastike, kettlebelli, medicinke in podobno.

 

Glavni cilj vadbe je izboljšanje kondicijske pripravljenosti, kar z drugimi besedami pomeni izboljšanje kardiovaskularne in pljučne funkcije, ki nam bistveno pripomore k boljšemu načinu življenja. Obenem pa boste lahko z vadbo izgubili odvečne kilograme in učvrstili vaše telo. WIN-WIN situacija, kajne?

 

Vadba poteka v skupinah do 15 ljudi, na voljo sta tako jutranji kot tudi popoldanski termin. Treningi so raznoliki, principi se menjavajo iz meseca v mesec, toda cilj ostaja enak – postati najboljša verzija samega sebe!

Mega WOD

Mega WOD je vadba primerna tako za športnike kot tudi rekreativce. Pomembno je da ima oseba predhodno osnovno znanje osnovnih gibalnih vzorcev,da se lažje in hitreje vključi v vadbeni proces, zato je priporočeno, da nas prvo obiščete na eni izmed naših ur Bootcampa ali pa na Mega Kliniki, ki bo potekalo po dogovoru na tedenski ravni.

 

Glavni cilj vadbe je enakomerno razviti telesno moč, mišično maso, vzdržljivost in gibljivost. Le to dosežemo s kombinacijo vaj z lastno težo, olimpijsko palico, kardio napravami in še mnogimi drugimi pripomočki. Raznolikost pri naših vadbah ne pozna meja, treningi so zanimivi, morda na prvi pogled povsem naključni, ko pa se poglobiš lahko opaziš sistematiko, ki pa je ključnega pomena za dosego dolgoročnih ciljev.

 

Vadba poteka v skupinah od 8 do 12 ljudi, na voljo sta tako jutranji kot popoldanski termin, tako da se za vsakogar najde prost termin.

Mega Weightlifting

Mega Weightlifting ali po domače olimpijsko dvigovanje uteži je malce bolj specifična vadba, kar pa še ne pomeni, da ni za vsakogar. Ravno nasprotno! Prav vsak, ki se bo odločil za vadbo v MegaBox-u bo lepo vabljen, da se nekajkrat na mesec pridruži tudi slednji vadbi. Zakaj?

 

Preprosto zato, ker želimo, da se naučite PRAVILNO ravnati s olimpijsko palico, ki je pogost pripomoček pri današnjih vadbah. Olimpijsko dviganje uteži je primerno za vsakega pozameznika, ki si želi pridobiti moč, hitrost in gibljivost. Sama vadba razvija atletsko telo in je primerna tudi za ženski spol.

Semi trenerstvo

Semi-osebno trenerstvo je pristop, ki še vedno sloni k osebnemu pristopu, torej vadeči vadijo/trenirajo po individualno zastavljenem programu. Po drugi strani pa se tako po številu vadečih, kot po finančnemu bremenu rahlo približa prednostim skupinskih vadb. Pozornost osebnega trenerja je tako razdeljena na maksimalno 4 vadeče hkrati, s čimer zagotavljamo oseben pristop z družabnimi prednostmi manjše skupine. Vadba poteka pod nadzorom trenerja, ki nas vodi, motivira, popravlja in skrbi za vaš napredek skozi celoten vadbeni proces.

 

Kako poteka semi-privat trenerstvo?

Pred pričetkom treniranja vam, in vsem ostalim udeležencem, nudimo brezplačno osebno svetovanje, da bo doseganje zadanih ciljev maksimalno učinkovito, kljub raznolikosti in specifičnosti vadečih in vas razvrstimo v primerno skupino.

 

Na podlagi osebnega posveta in izbranega vadbenega paketa trener sestavi vadbeni program. Na prvi uri opravimo še potrebna testiranja za lažje določanje kritičnih točk, ki jih bomo s procesom vadbe postopoma odpravili.

 

Kdaj potekajo treningi?

Treningi bodo potekali večinoma v jutranjih, popoldanskih ali večernih urah, prav tako pa bo možnost vadbe ob sobotah in nedeljah po dogovoru.

Trenutno so možni termini ob 7.00, 16.00, 19.00 ali 20.00 uri. Naj poudarimo, da to niso fiksni termini, vendar zgolj orientacijske časovnice za lažjo predstavo.

Točni termini bodo določeni po dogovoru.

CENIK EN MESEC
2x tedensko € 120.00
3x tedensko € 180.00

V ceno je vključeno tudi prehransko svetovanje. Pomagali vam bomo oblikovati določene smernice prehranjevanja, ki vam bodo pomagale pri lažjem doseganju vaših ciljev.