Inštruktorji, vaditelji skupinskih vadb

Ajda Vodnjov

Nekdanja plesalka in navdušenka nad športnim in zdravim načinom življenja. Dneva si ne predstavlja brez športa, kjer se napolni z energijo in pozabi na skrbi. Obožuje ZUMBO, ker je visoko impulzivna vadba, kjer se izgubiš v latino ritmih in treniraš z užitkom. Licenco za ZUMBO je naredila v Londonu in od takrat svojo energijo in strast do ZUMBE širi tudi med druge. Na zabavo po postavo - na ZUMBO!

   

Eva Pretnar

Šport jo spremlja že celo življenje. Skupinske vadbe je začela obiskovati pri desetih letih in si želela, da bi tudi sama nekoč postala vaditeljica. Življenja si brez plesa in ritma sploh ne predstavlja. Danes lahko njeno pozitivno energijo, strast in ljubezen do skupinskih vadb začutite na njenih urah.

   

Katarina Lipar

Od kar pomni je "zaljubljena" v šport. Preizkusila se je v kar nekaj aktivnostih: smučanje, drsanje, gimnastika, ples, atletika… Vse to ji je pripomoglo pri iskanju same sebe. Bit, ritem, glasba in gibanje jo vodita že 16 let. Našla se je v vodenju skupinskih vadb. Deliti z ljudmi energijo, strast, veselje je največ, kar lahko stori sama zase in za druge. Je inštruktorica aerobike (FŠ, GZS) in LMI inštruktorica (Bodypump in Bodyjam, BodyCombat) ter inštruktorica Zumbe.

   
   

Luka Šifrer

Nacionalni trener v sistemu LES MILLS™, inštruktor za programe BODY ATTACK™, CXWorx, BODY COMBAT™, BODY PUMP™, RPM™ in BODY STEP™.

Kot trener je prisoten na vseh izobraževanjih tako v Sloveniji kot v tujini. Vadbe pod njegovim vodstvom so energične, polne adrenalina in zabave. Seveda pa brez truda ne gre. Zato vas z veliko mero motivacije in strokovnim pristopom pripelje do rezultatov. Prepričajte se sami!

   

Jure Vrhovnik

Ni boljšega občutka od tega da veš da si dal na treningu vse od sebe. Če pa temu dodamo še dobro družbo, dobimo najboljšo možno kombinacijo.  Športni navdušenec, ki ga boste pozimi najverjetneje videli (ujeli pač ne) na Pokljuki,  ali poleti na kolesu, vas bo s svojo energičnostjo, nepopustljivostjo in pozitivno energijo popeljal  do vaših ciljev. Vabim vas na Body Attack ™ in Body Pump ™ da skupaj dosežemo na videz nemogoče.

   

Sergej Vrhovec

Je fitnes inštruktor z licenco Fitnes zveze Slovenije in inštruktor TRX-a, ki goji posebno strast do fukcionalnih vadb. Sebi in svojim vadečim z največjim veseljem redno postavlja nove izzive. Na podlagi večletnih izkušenj in nenehnega iskanja novih znanj, je oblikoval lasten vadbeni koncept, katerega filozofija je: s premišljenim, zahtevnim in zanimivim treningom nad meje trenutnih zmogljivosti.

   

Teja Fajfar

Navdušena športnica. Rada hodim v hribe, tečem, kolesarim, plavam, smučam na snegu in vodi. Sem inštruktorica smučanja, delam v pustolovskih parkih, po poklicu pa sem diplomirana inženirka gradbeništva. V gimnazijskih letih sem plesala, ko sem zaključila s plesom, sem začela obiskovati skupinske vadbe in se zaljubila v bodystep. Uživam v glasbi in delu z ljudmi.

   

Špela Jagodic

They call it dance, she call it life. Punca, ki pleše že od malih nog in je navdušena nad vsemi vrstami plesa. Sprva je trenirala hiphop, nekaj časa tudi jazz. Po 10 letih vestnega treniranja je hiphop opustila, vendar pa zelo hitro spoznala, da brez plesa v njenem življenju ne gre. Sedaj se lahko z njo družite na urah Hip-Hopa in ostalih zvrsti, kjer bo tudi vas popeljala v njen svet plesnih korakov.
 

   

Kristian Bitenc

Šport to je on. Odvisnik od treningov in športa, brez dvoma. V prostem času hitro pobegne na bele strmine, kjer dobi svojo dozo adrenalina in energije s katero vas popelje skozi uro Body Attack-a in Body Pump-a. Njegov moto na treningih je »go hard, or go harder«. Na njegovih treningih boste vsakič izzvali sebe in prestavljali meje nemogočega.

   

Jure Tarman

Mladost je norost. Z nekaj te norosti vas bo Jure z veseljem okužil na njegovih urah od katerih zagotovo ne boste odšli brez dihanja na ušesa, hkrati pa se počutili, kot da ste na vrhu sveta. S kombinacijo trdega treninga, dobre glasbe in vzdušja, vam ne bo prinesel rezultatov le na fizičnem nivoju, temveč tudi psihičnem, kar danes vsak potrebuje pri tako norem tempu življenja. Sam je sveže pečeni BODY COMBAT™ inštruktor, ki poleg hudih treningov obožuje vonj po bencinu, kar se včasih pozna tudi na državnem proračunu. Lepo vabljeni na njegovo uro po dozo norosti.

 

 

Vaditelji otroških programov

Petra Družinec

Živahno dekle z večletnimi plesnimi izkušnjami, vedno polna idej in vedno pripravljena pomagati. Prosti čas rada preživi v naravi, rada plava in obiskuje fitnes. Pedagoška izobrazba in večletne izkušnje z varovanjem otrok ji pomagajo ustvariti pester nabor atraktivnih dejavnosti za otroke. Njen nasmeh in pozitivna energija je magnet, zato je okoli nje vedno polno zadovoljnih otrok. Z veliko mero vztrajnosti in potrpežljivosti bo poskrbela, da bodo otroci uživali, se zabavali in se zraven še razgibali. 

   

Nika Martinšek

Je mlada, energična in pozitivna Ločanka, ki je svoje življenje posvetila športu in zdravemu načinu življenja. V plesu je našla ne le odličen način sproščanja, temveč tudi vir pozitivne energije. Poleg plesa pa vedno znova odkriva nove športe, v njih išče izzive in se izpopolnjuje. Tokrat se je odločila da bo svojo strast do športa podelila tudi z vašimi otroki, jim predstavila rekreacijo na njim zanimiv način ter jim tako pomagala k boljšemu razvoju. 

   

Špela Jagodic

Z njo se boste srečevali na urah Body Jama, najmlajsi pa bodo z njo prezivljali čas na uricah hip-hopa, rojstnodnevnih zabavah in v varstvu. Je ena izmed tistih, ki se ji ni težko vrniti v otroška leta, sestavljati kocke, igrati enko, barvati pobarvanke, igrati črnega moža in vse ostalo, kar vašim najmlajšim pričara nasmeh na obraz.

 

 

Recepcija

Saša Pirkovič

Je navdušena športnica. Aerobika, tek in kolesarjenje so sestavni del njenega življenja. Aerobiko je začela obiskovati že v srednji šoli, nato pa  nadaljevala s tekom in kolesarjenjem, katerima nameni veliko prostega časa. Na vratih Mega Centra Škofja Loka vas bo pričakala s toplim nasmeškom in vas z veseljem seznanila z vsemi potrebnimi informacijami.
Zelo rada namreč dela z ljudmi in to boste tudi občutili ko boste prestopili prag našega centra. 
 

 

KONTAKTNE INFORMACIJE

KJE NAS NAJDETE?