FEMME FATALE ORIGINAL

Femme Fatale original je vadba, ki bo prebudila vašo žensko dušo. Namen vadbe je, da bi se vsaka vadeča v svojem telesu počutila kot usodna ženska in ob tem okrepila in oblikovala svoje telo.
V prvem delu se ogrejemo z vajami, ki ugodno vplivajo na telo in duha, delamo krepilne vaje za telo, ter se tako pripravimo na drugi del treninga, kjer se učimo elementov ob in na drogu, na stolu oz. fotelju, na tleh, ob steni… Skratka poigravamo se s svojo ženstvenostjo in na zabaven način krepimo svoje telo. Vadba ob drogu je namreč vadba celega telesa, saj se ob izvajanju elementov uporabljajo prav vse mišice telesa. Femme Fatale original je celostna vadba za pogumno, sodobno žensko, ki je ni strah novih izzivov in se ne obremenjuje s predsodki. Trening traja dve uri (120min), v skupini je 8 - 12 vadečih. 
 
 

FATALNE PRIJATELJICE

Fatalne prijateljice je trening za 2 do 4 prijateljice ki si želijo vadbo izkoristiti za skupne trenutke in vadijo v zaprti skupini dveh do štirih vadečih. Trening poteka po programu vadbe Femme Fatale original in traja 120min. 
 

 

FEMME FATALE PRIVAT

Femme Fatale privat je trening namenjen vsem ki si želite vadbe ki bo prilagojena Vam osebno. Trening poteka po programu vadbe Femme Fatale original, vendar se skozi treninge prilagajamo vašim zmožnostim, sposobnostim in željam. Tako lahko elemente osvajate v svojem tempu in se ne prilagajate skupini. Poleg tega vam vadba Femme Fatale privat omogoča da se z inštruktorico iz tedna v teden dogovarjate za termin treninga ki vam najbolj usreza v danem tednu.  (120min)
 
Kontakt in informacije:  vadbafemmefatale@gmail.com 
 gsm.: 031/870-323 
 gsm: 031/380-467 
 
                            

KONTAKTNE INFORMACIJE

KJE NAS NAJDETE?