MC Kranj
04 20 20 800 051 441 963 info@megacenter.si Facebook Savska cesta 34, 4000 Kranj
Prošport
04 23 10 240 031 362 629 info@prosport.si Facebook Jernejeva ulica 12, 4000 Kranj
Fitnes King
030 267 965 info@fitnesking.si Facebook Cesta Staneta Žagarja 71, 4000 Kranj

Kranj: 051 441 963 | Prošport: 031 362 629 | Fitnes King030 267 965

IZVAJAMO ŠE NASLEDNJE LESMILLS PROGRAME

BODY BALANCE MEŠANICA YOGE, THAI CHI-JA & PILATES-A, 21. STOLETJA

BODYBALANCE predstavlja revolucijo v telesno-duševnem treningu. BODYBALANCE, dinamična, ob glasbi vodena vadba, ki vas sprosti in ”prenovi”, kombinira najboljše telesno-duševne vzhodnjaške prvine, kot so Yoga in Tai Chi, ter vedno bolj popularne nove metode kot Pilates.Kontrolirano dihanje, koncentracija in pazljivo strukturirane serije razteznih vaj, gibi in položaji, vse to tvori holistični trening, ki vzpostavi ravnovesje in harmonijo telesa ter duha. BODYBALANCE je primeren tako za moške, kot za ženske, mlade in stare, vrhunske športnike ter začetnike.

 

UČINKI BODYBALANCE-a

BODYBALANCE je resnično za vsakogar.
Le ta popolnoma podira starostne, spolne in fitnes bariere. Narava programa omogoči vsakemu posamezniku preprosto osvojitev tehnike ter dosego želenih ciljev. Idealno gledana, bi se bilo vadbe najbolje udeleževati 2 -3 krat tedensko, kar pa ne pomeni, da BODYBALANCE ne učinkuje če se ga morda udeležite 4 krat ali le 1 krat tedensko.

BODYBALANCE vključuje in uravnoteža vse telesne sisteme. Ohranja telo gibljivo, razteza hrbtenico in krepi mišice.
BODYBALANCE je naravna oblika stresne preventive in predstavlja odličen način vzpostavljanja harmonije med telesom, duševnostjo in emocijami. Pogostokrat je ena polovica telesa bolj gibljiva kot druga in kot rezultat tovrstne asimetrije, poškodbe, bolečine in splošno nelagodnje niso izključujoče.

BODYBALANCE pazljivo odpravlja tovrstne asimetrije. Telesna drža in koncentracija ravno tako izredno napredujeta. Redna vadba pripelje do izboljšane telesne koordinacije in ravnovesja med levo in desno, zgornjo in spodnjo, ter sprednjo in zadnjo polovico telesa.

 

Kako BODYBALANCE vpliva na večje telesne sisteme:

  • Skeletni sistem: BODYBALANCE omogoči hrbatenici gibanje v vseh smereh, s čimer se izboljšuje njena moč in gibljivost.
  • Mišični sistem: Napete mišice so ponavadi kratke in tesne. Yoga postavitve pomagajo pri sproščanju in podaljšanju mišic s počasnim raztezanjem.
  • Živčni sistem: Uravna živčni sistem in rducira simptome stresa, kar rezultira v boljšem vse splošnem počutju.