MC Kranj
04 20 20 800 051 441 963 info@megacenter.si Facebook Savska cesta 34, 4000 Kranj
Prošport
04 23 10 240 031 362 629 info@prosport.si Facebook Jernejeva ulica 12, 4000 Kranj
Fitnes King
030 267 965 info@fitnesking.si Facebook Cesta Staneta Žagarja 71, 4000 Kranj

Kranj: 051 441 963 | Prošport: 031 362 629 | Fitnes King030 267 965

IZVAJAMO ŠE NASLEDNJE LESMILLS PROGRAME

BODY STEP EDINSTVENA STEP VADBA, KI ”VŽGE”

BODYSTEP predstavlja kardiovaskularni (srčno-žilni) trening, ki uporablja po višini nastavljiv step (stopnička). Z energičnim kardio treningom ob glasbi, se BODYSTEP predstavi kot intenzivna vadba, ki kombinira energične intervale s krepilnimi vajami. Vse to z namenom oblikovati in tonizirati celoten spodnji predel telesa ter potrošiti čim več maščobe.

Ob preprostih gibih in navdihujoči glasbi, BODYSTEP omogoča vsakemu posamezniku trening njemu primerne intenzivnosti, brez kakršnih koli miselnih naporov. Preprost, vendar učinkovit.

BODYSTEP zagotavlja visoko-energetsko, atletsko kardio ”bombo”, ki zagotavlja širok spekter pozitivnih učinkov, vključujoč mišično tonizacijo, visoko potrošnjo kalorij, ter oblikovanje spodnjega dela telesa. BODYSTEP je primeren tako za moške, kot za ženske, mlade in stare, vrhunske športnike ter začetnike. Vsake tri mesece Les Mills izda novo BODYSTEP vadbo, s svežo koreografijo in glasbo.

 

 

UČINKI BODYSTEP-a

BODYSTEP je enostavna, atletska vadba, ki bo oblikovala in učvrstila celoten spodnji predel telesa, ter pognala vaš sistem kurjenja maščobe v najvišjo prestavo.
Skupinsko vzdušje je naravnost sapo jemajoče. Glasba in energija sta zasvajajoči. Že res, da ste se najbrž udeležili step vadbe, toda to še ne pomeni, da ste doživeli BODYSTEP!

Z enostavnimi gibi in veličastnim mix-om pop glasbe, vam BODYSTEPomogoči trening z vam željeno intenzivnostjo, ne da bi se ob tem morali naučiti komplicirane koreografije. Učinkoviti in enostavni gibi vam pričarajo energično in atletsko obarvano kardiovaskularno bombo, dovolj enostavno za moške in ženske vseh starosti in nivojev treniranosti.

Kontrolo intenzivnosti izvajate preprosto s spreminjanjem višine stepa in obsegom vašega gibanja. Ta edinstvena vadba na stepih, doprinese mnogo pozitivnih učinkov, vključujoč mišično tonizacijo in oblikovanjespodnjega dela telesa, ter znatno potrošnjo kalorij.